Ονοματεπώνυμο: ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Ημερομηνία Γέννησης: 06/05/1991
ΆΘλημα: ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Βιογραφικό Σημείωμα: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 

Ο αθλητής Κοσμίδης Ελευθέριος είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας τα τελευταία 7 χρόνια.  Έχει κατακτήσει όλες τις διακρίσεις στα Ελληνικά Πρωταθλήματα και έχει ξεχωρίσει ως αθλητής στο εξωτερικό με  πολλές και  πολύ σημαντικές διακρίσεις. Οι πιο σημαντικές είναι είναι η θέση στο έδαφος και στο άλμα στο Κύπελλο του Κιέβου το 2006. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου το 2006 κατέλαβε τη θέση στο έδαφος και την θέση στο Σύνθετο Ομαδικό. Στους Βαλκανικούς Αγώνες στη Κωνσταντινούπολη το 2006 κατέλαβε τη θέση στο Σύνθετο Ομαδικό, τη θέση στο Σύνθετο ατομικό, τη θέση στο Άλμα και τη θέση στο έδαφος.

Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2007 στo Cottbus ενώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2007  κατέλαβε τη θέση στο έδαφος. Στους αγώνες Νοτιοανατολικής Ευρώπης το 2007 κατέλαβε τη 1η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό, στο Grand Prix του 2007 στη Στουτγκάρδη τη θέση στο έδαφος , στο Grand Prix της Γλασκώβης το 2007 τη θέση στο έδαφος και τη θέση στο άλμα.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Maribor  κατέλαβε τη θέση στο άλμα ενώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λωζάνης το 2008 κατέλαβε τη θέση στο έδαφος και την θέση στο άλμα.

Στο Παγκόσμο Κύπελλο στο Cottbus τον Μάρτιο του 2009 κατέλαβε την θέση στις ασκήσεις Εδάφους. 
 Στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Μιλάνο 2009, ανέβηκε για άλλη μία φορά,  στο 3ο σκαλί του  βάθρου στο αγώνισμα του εδάφους!